Online Shopping for Electronic, Fashion, Home, Toy & Sports, mobile & More

   2018-12-16       126        Business
Rating :
Dyqan Online, Blerje Online, E-Commerce albania, Celular, Aksesore, Femra, Meshkuj, Femije, Veshje, Shtepia, Sport, Oferta Speciale, buy online albania, blej online ne shqiperi, online shop albania
EN: Albuy.al is the newest store and portal in albania for sale online, (E-commerce). With a wide range of products from all categories. We are a regular business, registered and licensed under the L72707207I. Any item you will find in us will be within some of the market standards that are accompanied and guaranteed. The purchases on our web site are 100% safe and privacy is up to you. We will try to respond to the customer promptly and in a timely manner. Albuy.al has an interface that provides many convenience to the customer by providing the latter with technical assistance for any ambiguity or question about products and transportation. You can also follow us on our Facebook social network, instagram.
We offer transportation across Albanian territory with the cheapest prices on the market offered by our partner transport partners. We have the most competitive prices in the market and a series of articles that come for the first time and exclusively from albuy.al in the Albanian market.

AL: Albuy.al Ã«shtë dyqani dhe portali më i ri në shqipëri për shitje online, (E-commerce). Me nje gamë të gjërë produktesh nga të gjitha kategoritë. Ne jemi nje bisnes I rregullt, i regjistruar dhe I licensuar me nipt L72707207I. Çdo artikull që do të gjeni tek ne do të jetë brënda standarteve të tregut disa të shoqeruara dhe me garanci. Blerjet në web-faqen tonë jane 100% të sigurta dhe privatesia jua është e ruajtur. Ne do mundohemi ti përgjigjemi klientit në mënyrë të shpejtë dhe në kohen e duhur. Albuy.al ka një interface i cili ofron shumë lehtësira ndaj konsumatorit, duke i ofruar këtij të fundit asistencë teknike për çdo paqartësi apo pyetje në lidhje me produktet dhe transportin. Ju gjithashtu mund të na ndiqni në rrjetet tona socilale facebook, instagram.
Ne ofrojmë transport në mbarë territorin shqipëtar me çmimet më të lira në treg të ofruara këto nga kopanitë tona partnere të transportit. Ne kemi çmimet më konkuruese në treg dhe një sërë artikujsh të cilat vijnë për herë të parë dhe ne mëyrë ekskluzive nga albuy.al në tregun shqipëtar.

Author Signature :


Albuy.al Al-China sh.p.k

100x100
albuy al

Albania is a Europe country, but it's the most undeveloped country in Europe, specially the E-commerce is not so popular here. If you want buy something online here, Albuy.al is a good choice, here yo..


Random Articles

Semi Automatic Capsule Filling Machine At Best Price
Semi Automatic Capsule Filling Machine At Bes..
   2019-10-12       65        Business
Quickbooks support has a team of IT experts
Quickbooks support has a team of IT experts..
   2022-02-01       20        Technology
Best Mobile App Development Framework
Best Mobile App Development Framework..
   2020-06-06       53        Business
Corporate film makers in Delhi
Corporate film makers in Delhi..
   2020-11-06       24        Business
WHY BIG DATA AND HADOOP COURSE
WHY BIG DATA AND HADOOP COURSE..
   2020-08-21       36        Agriculture
Features of Kazan Federal University
Features of Kazan Federal University..
   2020-06-26       67        Education
 Solis Tractor Models 2021 in India
Solis Tractor Models 2021 in India..
   2021-06-24       12        Agriculture
AR and VR Smart Glasses Market 2021 Export, Import and Forecast 2023
AR and VR Smart Glasses Market 2021 Export, I..
   2021-02-11       33        Business
15 Powerful Health Benefits of Almonds
15 Powerful Health Benefits of Almonds..
   2020-06-13       63        Health
Digital Copiers In Hyderabad
Digital Copiers In Hyderabad..
   2020-03-07       76        Business
Microbial Identification Market Expected to Boom in Asia-Pacific
Microbial Identification Market Expected to B..
   2021-12-23       21        Business
ABOUT US

Some quick example text to build on the card title and make up the bulk of the card's content Some quick example text to build on the card title and make up the bulk of the card's content Some quick example text to build on the card title and make up the bulk of the card's content.

TOP AUTHORS
Thomas Shaw
thomasshaw9688@gmail.com
Total Posts : 13753
zero promosi
zero1601@gmail.com
Total Posts : 2233